Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Samlevnad |  Sport |  Vetenskap | 

Karpstryparn II

Denna blogg handlar mest om politik, invandringsextremism, politisk korrekthet, demokrati och svenskfientlighet.

www.karpstryparn.blogspot.com

Podcast Nationella lagd på is på grund av tidsbrist

Ni som brukar lyssna på Timos och min podd Podcast Nationella har kanske märkt att det inte har släppts något mer avsnitt av den efter avsnitt 92.
Anledningen till det är att vi den senaste tiden har fått väldigt mycket annat att göra och därför har svårt att få tiden att gå ihop för podden.
Vi har därför sedan förra veckan beslutat att lägga Podcast Nationella på is en tid framöver, podden är alltså inte nedlagd utan vi har helt enkelt på obestämd tid bara tagit ett break från ...

"Lilla Greta" Thunberg påstår sig vara smittad av coronaviruset - borde i så fall inte ha "flängt runt" överallt

Ingen har väl vid det här laget undgått att på olika sätt se och höra om coronavirusets härjningar, här och var dör folk snabbare än spyflugor hinner spotta och på andra håll insjuknar folk snabbare i stora mängder än en kannibalstam hinner äta upp sina offer.
Naturligtvis är sjukdomen allvarlig, även om det är andra faktorer som spelar in när det gäller insjukningar och dödsfall.
Men det är inte själva sjukdomen som är problemet utan hur snabbt den sprids, samt att faktorer som...

Lögnaren Peter Wolodarski avslöjad med att sprida fake news om Trump angående oro kring coronaviruset

"Sent ska syndarn vakna", heter det ju. Men vissa syndare vaknar aldrig, istället blir de ständigt avslöjade som de lögnare de är.
Man tycker ju att sådana borde lära sig någonting av sin dyngspridning, men icke sade Nicke, istället fortsätter de med sin skit och vägrar backa. Att de själva är de enda som förlorar på det tänker de inte på, eller också struntar de i det.
En sådan lögnare är Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski som i helgen avslöjades med att sprida fake ...

Terrorist studerar på Karlstads universitet - uthängd i informationskampanj

En man som har dömts för terrorbrott emot den danska tidningen Jyllandsposten studerar på Karlstads universitet. Personen ifråga hette tidigare Omar Aboelazm, men har efter ett långt fängelsestraff för brottet bytt namn.
Från universitetets sida verkar hans brott inte vara någonting att bry sig om, istället slår universitet ifrån sig med att "han är en student som alla andra" och att det inte finns någon anledning till att vara orolig.
Med andra ord så skulle inte univers...

Expressen fortsätter att gå med förlust - men struntar i att försöka förstå varför

Den demokratifientliga tidningen Expressen fortsätter att gå med förlust, höstens omfattande besparingar på 40-45 miljoner kronor räckte utan man tvingas nu genomföra ännu mer omfattande besparingar på 100 miljoner kronor.
Detta medför att ännu fler av tidningens personal får sparken.
Naturligtvis tycker ledande personer som den tillförordnade chefredaktören Klas ...

Riksdagen förbjuder samröre med terrorgrupper - är oklart vad som menas med terror och tillhörande organisationer

Under onsdagen röstade Sveriges riksdag igenom en ny lag som förbjuder allt samröre med så kallade terrororganisationer från och med den 1:a mars i år. Det enda parti som röstade emot denna lag var Vänsterpartiet, detta på grund av att regeringen inte tydligt har kunnat definiera vad en terrororganisation är för någonting och vad det innebär att ha samröre.
Det är ytterst sällan jag håller med Vänsterpartiet, men denna gång gör jag det.
För de har helt rätt, denna lag är ...

Podcast Nationella avstängda från Soundcloud - finns nu på Spreaker och Gab istället

Tidigare i veckan så fick vi på Podcast Nationella ett mail från Soundcloud i vilket det stod att vi hade blivit avstängda från Soundcloud, detta på grund av att vi skulle ha brutit mot deras användaravtal. Som vanligt när det gäller PK-fasoner så preciserade man sig inte, utan bara hänvisade till precis varenda liten sak som stod i användaravtalet.
Med andra ord: Antingen hade vi brutit mot precis allting som stod i användaravtalet, eller också ingenting alls.
Med all säkerhet ...

Netanyahu "fastnade med skägget i brevlådan" - erkände Israel som en kärnvapenmakt

Det har under många år spekulerats i om Israel har kärnvapen eller inte, en del av de mest drivande förnekarna av detta har gjort så mycket för att få det till att det inte finns några kärnvapen i landet att det har tagit rent utsagt löjliga proportioner.
Andra som är mer realistiska av sig har försökt se det hela genom objektiva synvinklar. Och ytterligare andra har varit helt säkra på att Israel förfogar över kärnvapen.

Men nu kom det som de flesta redan visste och var övertyga...

Gott Nytt 2020 på er

Idag är det nyårsafton, därför önskar jag med följande två bilder alla som läser min blogg och som lyssnar på Timos och min förträffliga podd Podcast Nationella ett riktigt gott nytt 2020.
Med andra ord: Gott Nytt År på er!

God Jul på erI morgon är det Julafton, en högtid som än så länge är relativt oförstörd.
Med följande två bilder på en "något" överförfriskad Father Christmas (d v s Jultomten) önskar jag därför alla läsare av min blogg samt alla som lyssnar på Timos och min förträffliga podd Podcast Nationella en riktigt God Jul!:

Brexitlagarna som ska föra landet ut EU. Detta innebär att Storbritannien tar ett stort kliv till att lämna EU, vilket planeras ske senast den 31:a januari nästa år.

invandring |  vänsterextremism |  demokrati | 

Bloggar liknande Karpstryparn II


Tillbaka till kategorin politik

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.