Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Samlevnad |  Sport |  Vetenskap | 

Karpstryparn II

Denna blogg handlar mest om politik, invandringsextremism, politisk korrekthet, demokrati och svenskfientlighet.

www.karpstryparn.blogspot.com

Angående det fortsatta kaoset i riksdagen: När ska talmannen anlita organisationen Missing People för att hitta en regering?

Igår stod klart att riksdagens talman ger Stefan Löfven mer tid på sig att bilda regering, ett beslut som är minst sagt absurdt.
Och förresten, varför får Löfven över huvudtaget en andra chans att bilda regering? Har man inte lyckats första gången så ska man naturligtvis inte få en ny chans.
Detta gäller förresten alla partiledare i riksdagen, inte bara Stefan Löfven alltså. Men är...

Insamling av lekspadar till samtliga partiledare i vänsterblocket och det borgeliga blocket i riksdagen

Med anledning av den fortsatta sandlådenivån i riksdagen så känner jag att det fattas någonting där.
Vad är det då? Jo, lekspadar, alltså små plastspadar som man hade att leka med i sandlådan när man var barn.
Jag har därför startat en insamling av sådana till samtliga partiledare i vänsterblocket och det borgeliga blocket i Sveriges riksdag (den enda som inte behöver någon är Jimmie Åkesson, detta eftersom han är den enda av de åtta riksdagspartiledarna som inte vill ha ...

Kaoset i riksdagen är helt och hållet det borgeliga blockets och vänsterblockets fel - båda sidorna vill fortsätta ha sandlådenivå

Uttrycket "sandlådenivå" har nog aldrig varit så talande som den nivå som fortsätter i riksdagen, samtliga riksdagspartier utom SD vill inte ha demokrati.
Istället är de emot demokrati, ta bara Miljöpartiets påstående påstående från igår om SD. Islamismen inom Miljöpartiet vill man däremot inte prata om, nej, den ska få fortsätta finnas den, det är viktigar...

Regeringsbildandet: Stefan Löfven får uppdraget att "söndra" ännu mer medans Jimmie Åkesson nästan skrattar ihjäl sig

Tidigare idag stod det klart att Stefan Löfven får uppdraget att försöka bilda regering, detta efter att Ulf Kristersson gjort ett totalt fiasko i sina försök att bilda regering.
Och det klart, när man ideligen tjatar om att Alliansen är rätt regeringsalternativ för att sedan gå bakom ryggen på två av sina samarbetspartners i den (närmare bestämt då Jan Björklund och Annie Lööf) och via Facebook gå ut med att vilja bilda en enpartiregering med Kristdemokraterna som st...

Kommer Ulf Kristersson att lyckas bilda regering, eller lider han och de andra partiledarna i Alliansen och det rödgröna blocket av extrem OCD?

Till slut är det bestämt vem som ska bilda regering, talmannen Andreas Norle'n har nu utsett moderatledaren Ulf Kristersson till regeringsbildare.
Men sandlådenivån i riksdagen är inte ändrad för det, istället fortsätter den som förut.

Vad blir resultatet av de blocköverskridande samtalen mellan Alliansen och Socialdemokraterna?Igår gick Centerpartiets ledare Annie Lööf ut med att hon och de övriga partiledarna inom Alliansen förbereder blocköverskridande samtal med Socialdemokraterna , detta är tänkt att resultera i att Alliansen och Socialdemokraterna kommer överens om regeringsfrågan och talmansfrågan nästa vecka.
Samtidigt är hon också tydlig med att Sverigedemokraterna ska ha rätt ti...

Ett riksomfattande och välplanerat valfusk kännetecknade valet 2018

I morgon söndag är det en vecka sedan valet 2018 var, ett val som tydligt har präglats av ett mycket omfattande valfusk. Ta bara det här med att valmyndighetens sida kraschade under den kvällen, innan kraschen hade Sverigedemokraterna nästan 24 % av rösterna men när sidan kom tillbaka så var den siffran nere i 17 %:

I söndags kväll sändes den sista delen av SVT:s program Utfrågningen, den partiledare som utfrågades denna gång var Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson:

Min syn på gårdagens avsnitt av Uppdrag Granskning vid namn "Dömda för våldtäkt"Igår kväll sändes Uppdrag Gransknings avsnitt "Dömda för våldtäkt", ett avsnitt som handlade om ett enormt samhällsproblem som dagligen förnekas och mörkas av det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige bestående av politiker, journalister och andra makthavare.

Angående polisens dödsskjutning av 20-årige Eric Torell med Downs syndrom: Är Dan Eliasson rikspolischef inkognito?Får poliser vara hur klantiga som helst? Har de ingen skam i kroppen när de gör fel? Ja, den frågan kan man verkligen ställa sig angående att polisen i torsdags morse sköt ihjäl en 20-årig man med Downs syndrom vid namn Eric Torell hållandes en leksakspistol.
Visst, man kan förstå polisen på i alla fall en punkt, nämligen leksakspistolen. Med tanke på hur många b...

"Forskare" vid Lunds universitet anser att otryggheten i Sverige inte bygger på verkliga faror - kan ha tagit för mycket narkotika

I likhet med att olika sorters brottslighet i Sverige är kopplade till invandring så finns det också personer på olika poster i samhället som gör allt vad de kan för att idiotförklara människor som lever i verkligheten när det gäller sådant.
Ett av de senaste exemplen på en sådan person är "sociologen" och "forskaren" Hanna Sahlin-Lilja . Hon menar nämligen på...

Nyckelord för Karpstryparn II

invandring |  vänsterextremism |  demokrati | 

Bloggar liknande Karpstryparn II


Tillbaka till kategorin politik

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.