Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Samlevnad |  Sport |  Vetenskap | 

Karpstryparn II

Denna blogg handlar mest om politik, invandringsextremism, politisk korrekthet, demokrati och svenskfientlighet.

www.karpstryparn.blogspot.com

Istället för att sända en påverkanskampanj borde SVT rannsaka sig själva ordentligt

För några dagar sedan släppte SVT en påverkanskampanj i vilken man försöker få tittarna att tro att företaget bedriver "saklig journalistisk".
Denna propagandafilm är den första av tre i denna propagandatrilogi, och enligt SVT ska filmens budskap vara "ett tydligt ställningstagande kring den oberoende journalistikens betydelse i tider av desinformation och påverkanskampanjer".

...

"Ekonomen" Sandro Scocco tycker att invandringsbrottsligheten måste bli högre och mer omfattande

Om 10 år kommer den ekonomiska krisen i Sverige att vara mycket värre än vad den är idag (precis som om det inte räcker med hur det är idag).
Men det tror sig "ekonomen" Sandro Scocco ha lösningen på, enligt honom kommer invandringen att rädda Sverige om man ökar den ännu mer än vad den är nu:

Sid Haig (här på bilden i rollen som Kapten Spaulding):

Polisen varnar för bomber: "En bomb kan se ut hur som helst så var försiktiga"Med anledning av att det den senaste tiden har skett väldigt många mångkulturella bombdåd här och var i Sverige, t ex i Malmö, så går nu polisen ut med en varning:

-Vi vill uppmärksamma folk att vara lite mer försiktiga. En bomb kan se ut hur som helst.

Detta säger Göran Holmgren, kommunpolis i Malmö.
Visst, inget fel med att varna för bomber, men hur vore det med lite verklighetsförankrad?
Eller vaddå, tror verkligen Holmgren på fullaste allvar att en bomb...

Vart har dagens barn och ungdomar fått sin skitattityd ifrån?

Vad har gått snett i Sverige när dagens barn och ungdomar vräker ur sig saker mot jämnåriga, yngre, och mot äldre vuxna som för typ 40 år sedan var totalt otänkbart? Jag vet ju själv vad som hade hänt om jag när jag växte upp hade kallat någon jämnårig eller vuxen för "jävla motherfucker" eller annat liknande, eller sagt "Jag ska knulla dig, din jävla fitta", osv.
Hade min mor och far fått reda på att jag hade sagt något sådant då så hade jag fått mig varsin hurring av dem samtidigt ...

"Forskaren" Magnus Söderlund vill att alla människor ska bli kannibaler - detta för att rädda klimatet

I dagarna pågår mässan GastroSummit mellan den 3:e och 4:e september hos Stockholmsmässan, på den propagerar "forskaren" Magnus Söderlund för att alla människor i hela världen ska bli kannibaler.
Men varför gör han det? Jo, enligt honom kommer detta att rädda klimatet:

Säga vad man vill om det eviga debatterandet om klimatförändringarna, men visst är det underhållande?
Och visst finns det gott om "argument" också, att sedan de allra flesta av dem är osakliga är en helt annan sak. Ta bara t ex det här med att Centerpartiet vill införa "klimatböter" mot EU-länder som släpper ut för mycket koldioxid.
Har Centerpartiet glömt bort att koldioxi...

Moderaterna mobiliserar för diktatur igen - vill tysta Hanif Bali för hans kritik mot Carl Bildt

Innan jag går vidare i denna bloggartikel så vill jag bara säga en sak, nämligen följande: Jag gillar Hanif Bali! För han håller inte käften om vad han tycker i olika frågor, han är inte rädd för att sticka ut, och han blandar saklighet med humor. Han är helt enkelt inte humorbefriad, till skillnad från många andra i Sveriges riksdag.
Men han parti, alltså Moderaterna, gillar honom inte, och på grund av det så tänker nu deras partiledare Ulf Kristersson försätta Ba...

Podcast Nationella avstängda från Youtube - finns nu på BitChute istället

Som ni vet så blev min och Timos förträffliga podd Podcast Nationella (vilken för övrigt är Sveriges bästa nationella podd) förra fredagen avstängd från Youtube, detta enligt Youtube på grund av upprepade brott mot Youtubes policy emot hets mot folkgrupp.
Youtubes påstående är dock inte bara lögn utan också fullständigt absurdt, detta eftersom vi aldrig har begått någon överträdelse gentemot Youtubes regler.
Och vår överklagan till Youtube har inte lett någonvart, Yo...

Youtubes censurkampanj fortsätter - idag drabbades Podcast Nationella av den

Det är allmänt känt att Youtube fortsätter att intensifiera sin censurkampanj emot demokrati och yttrandefrihet, tidigare har bl a den invandringskritiska kanalen Ingrid & Maria och den kände Youtubeanvändaren Angry Foreigner drabbats och i förmiddags var det Timos och min förträffliga och eminenta podd Podcast Nationellas tur.
Vi fick då ett m...

Kuggnäsfestivalen 2019

Så var det då i år återigen dags för den numera legendariska Kuggnäsfestivalen, det blev ju ingen förra året men nu var det alltså dags igen. Och vilken banduppsättning då, bara ta det enkla faktum att Bärsärkarna spelade i år säger allt.
Och gissa om jag röjde då, Bärsärkarna har alltid varit och kommer alltid att vara ett utav mina favoritband.
Men nu går jag lite grann i förväg i detta blogginlägg, så det är nog bäst att hoppa några rader tillbaka vilket jag gör nu.Nyckelord för Karpstryparn II invandring |  vänsterextremism |  demokrati | 

Bloggar liknande Karpstryparn II


Tillbaka till kategorin politik

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.