Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Samlevnad |  Sport |  Vetenskap | 

Karpstryparn II

Denna blogg handlar mest om politik, invandringsextremism, politisk korrekthet, demokrati och svenskfientlighet.

www.karpstryparn.blogspot.com

Kommer Ulf Kristersson att lyckas bilda regering, eller lider han och de andra partiledarna i Alliansen och det rödgröna blocket av extrem OCD?

Till slut är det bestämt vem som ska bilda regering, talmannen Andreas Norle'n har nu utsett moderatledaren Ulf Kristersson till regeringsbildare.
Men sandlådenivån i riksdagen är inte ändrad för det, istället fortsätter den som förut.

Vad blir resultatet av de blocköverskridande samtalen mellan Alliansen och Socialdemokraterna?Igår gick Centerpartiets ledare Annie Lööf ut med att hon och de övriga partiledarna inom Alliansen förbereder blocköverskridande samtal med Socialdemokraterna , detta är tänkt att resultera i att Alliansen och Socialdemokraterna kommer överens om regeringsfrågan och talmansfrågan nästa vecka.
Samtidigt är hon också tydlig med att Sverigedemokraterna ska ha rätt ti...

Ett riksomfattande och välplanerat valfusk kännetecknade valet 2018

I morgon söndag är det en vecka sedan valet 2018 var, ett val som tydligt har präglats av ett mycket omfattande valfusk. Ta bara det här med att valmyndighetens sida kraschade under den kvällen, innan kraschen hade Sverigedemokraterna nästan 24 % av rösterna men när sidan kom tillbaka så var den siffran nere i 17 %:

I söndags kväll sändes den sista delen av SVT:s program Utfrågningen, den partiledare som utfrågades denna gång var Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson:

Min syn på gårdagens avsnitt av Uppdrag Granskning vid namn "Dömda för våldtäkt"Igår kväll sändes Uppdrag Gransknings avsnitt "Dömda för våldtäkt", ett avsnitt som handlade om ett enormt samhällsproblem som dagligen förnekas och mörkas av det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige bestående av politiker, journalister och andra makthavare.

Angående polisens dödsskjutning av 20-årige Eric Torell med Downs syndrom: Är Dan Eliasson rikspolischef inkognito?Får poliser vara hur klantiga som helst? Har de ingen skam i kroppen när de gör fel? Ja, den frågan kan man verkligen ställa sig angående att polisen i torsdags morse sköt ihjäl en 20-årig man med Downs syndrom vid namn Eric Torell hållandes en leksakspistol.
Visst, man kan förstå polisen på i alla fall en punkt, nämligen leksakspistolen. Med tanke på hur många b...

"Forskare" vid Lunds universitet anser att otryggheten i Sverige inte bygger på verkliga faror - kan ha tagit för mycket narkotika

I likhet med att olika sorters brottslighet i Sverige är kopplade till invandring så finns det också personer på olika poster i samhället som gör allt vad de kan för att idiotförklara människor som lever i verkligheten när det gäller sådant.
Ett av de senaste exemplen på en sådan person är "sociologen" och "forskaren" Hanna Sahlin-Lilja . Hon menar nämligen på...

Regeringen är sinnessjuka galningar- har inte råd att köpa eget brandflyg men öser ut miljarder kronor på "flyktingar"

Den senaste tidens bränder i Sverige har startat en häftig debatt om hur brandbekämpning ska ske på effektivaste och bästa sätt, detta med anledning av den extremt svåra torka som har drabbat Sverige denna sommar.
Ingenting tyder nämligen på att den ska ge med sig, istället kommer torkan att hålla på till slutet av augusti och kanske även längre än så. Detta drabbar både växter, människor och djur. Eldningsförbud råder i nästan hela Sverige, och över 80 skogsbränder har skett ...

Almedalsveckan 2018: Antidemokrater som Stefan Löfven och Annie Lööf vill stoppa NMR - påstår sig värna om demokratin samtidigt som de är emot den

Ett av Almedalsveckans budskap är att det är en demokratisk plats där alla är välkomna att föra fram sina politiska budskap oavsett om man representerar ett parti eller en organisation, så har det alltid varit ända sedan politikerveckan i Almedalen på Gotland startade och så fortsätter det förhoppningsvis att vara.
Ja, jag säger förhoppningsvis eftersom det finns antidemokrater från politiskt korrekta partier (och även politiskt korrekta organisationer) som vill förinta demokr...

Angående debatten mellan S:s Magnus Manhammar och SD:s Magnus Persson: Är åsiktsregistrering ett a-kasseberättigat jobb?

Efter en riksdagsdebatt som ägde rum den 8:e mars i år anmäls först nu den sverigedemokratiske politikern Magnus Persson av den socialdemokratiske Expo-veteranen Magnus Manhammar för förtal. Debatten handlade om arbetsmarknad och arbetsmiljö, men kom även att handla om den vänsterextrema hattidningen Expo och dess tillhörande hatsajt med samma namn.
Magnus Manhamma...

Fortsatt skymfande och förstörelse från politiskt korrekt håll av Sveriges Nationaldag

Sverige är på många sätt ett märkligt land, ta bara det här med att politiskt korrekta krafter gör allt för att försöka förstöra, förinta och på andra sätta förgöra svensk kultur, det svenska (t ex svenska seder och traditioner) osv.
Ett av mängder med exempel och bevis på det är Sveriges Nationaldag, medans man i andra länder är stolta över sitt lands Nationaldag och firar den som den ska firas är det i Sverige precis tvärtom.
I Sverige är det på mån...

Nyckelord för Karpstryparn II

invandring |  vänsterextremism |  demokrati | 

Bloggar liknande Karpstryparn II


Tillbaka till kategorin politik

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.