Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Samlevnad |  Sport |  Vetenskap | 

Karpstryparn II

Denna blogg handlar mest om politik, invandringsextremism, politisk korrekthet, demokrati och svenskfientlighet.

www.karpstryparn.blogspot.com

Flera smittade av digerdöden i Mongoliet efter att ha ätit gnagare

Som om det inte räckte med coronaepidemin världen över så har nu flera fall av böldpest (mera känd som digerdöden) skett i Asien, närmare bestämt då i staden Bayannur som ligger i kinesiska Inre Mongoliet.
På grund av detta har staden försatts i akutläge, och 146 personer som har varit i kontakt med de smittade har isolerats.
Orsaken till smittan är att de smittade ska ha ä...

"My mother said" - ny demolåt med det värmländska bandet Battlements

Efter att coronapandemin nu har lagts sig lite i Sverige så har vi i Battlements spelat in två nya demos, en av dem släpptes den 19:e juni (alltså i fredags förra veckan) och i den går vi tillbaka lite grann till 70-talsrocken.
Eller för att citera vår sologitarrist Timo:

"Denna gång drog vi oss bort mot 70-talet för riktig old-school."

Låten heter "My mother said", och handlar om en man som ser tillbaka på sin ungdoms dagar och vad hans mor...

Menar Donald Trump allvar när han stämplar Antifa som en terrororganisation, eller är det bara ett spel?

Efter sjätte dagen i rad av den vänsterextrema våldsorganisationen Antifas terrorhandlingar i form av mördande och plundrande i staden Minneapolis i USA säger nu landets president Donald Trump att USA kommer att stämpla Antifa som en terrororganisation :

Bandet består av fyra ryttare."

Huruvida vi är någr...

Angående WHO:s uttalande: Är Anders Tegnell immun mot fakta?

Till skillnad mot vad Folkhälsomyndigheten har påstått om att flockimmunitet är det enda sättet att stoppa coronasmittan menar WHO (Världshälsoorganisationen) att det inte finns några bevis för att den som har haft Covid-19 blivit immun mot sjukdomen...vilket ju faktiskt inte är särskilt konstigt.
Till skillnad mot Folkhälsomyndigheten vet nämligen WHO vad de pratar om.
För ...

Så här kan det gå när påskkärringar super till

I morgon är det Påskafton, en högtid under vilken det bland annat äts mycket ägg och festas en hel del.
Påskkärringar tar sig en och annan fylla under högtiden de också, men en del klarar inte av att hålla sig tills de har hoppat av kvasten utan börjar redan långt innan de ska iväg till Blåkulla.
För en del kan det då sluta lite illa om det vill sig illa, ta bara idag t ex.
Jag satt och drack kaffe för en stund sedan när jag plötsligt hörde en våldsam smäll utanför.
Nä...

Podcast Nationella lagd på is på grund av tidsbrist

Ni som brukar lyssna på Timos och min podd Podcast Nationella har kanske märkt att det inte har släppts något mer avsnitt av den efter avsnitt 92.
Anledningen till det är att vi den senaste tiden har fått väldigt mycket annat att göra och därför har svårt att få tiden att gå ihop för podden.
Vi har därför sedan förra veckan beslutat att lägga Podcast Nationella på is en tid framöver, podden är alltså inte nedlagd utan vi har helt enkelt på obestämd tid bara tagit ett break från ...

"Lilla Greta" Thunberg påstår sig vara smittad av coronaviruset - borde i så fall inte ha "flängt runt" överallt

Ingen har väl vid det här laget undgått att på olika sätt se och höra om coronavirusets härjningar, här och var dör folk snabbare än spyflugor hinner spotta och på andra håll insjuknar folk snabbare i stora mängder än en kannibalstam hinner äta upp sina offer.
Naturligtvis är sjukdomen allvarlig, även om det är andra faktorer som spelar in när det gäller insjukningar och dödsfall.
Men det är inte själva sjukdomen som är problemet utan hur snabbt den sprids, samt att faktorer som...

Lögnaren Peter Wolodarski avslöjad med att sprida fake news om Trump angående oro kring coronaviruset

"Sent ska syndarn vakna", heter det ju. Men vissa syndare vaknar aldrig, istället blir de ständigt avslöjade som de lögnare de är.
Man tycker ju att sådana borde lära sig någonting av sin dyngspridning, men icke sade Nicke, istället fortsätter de med sin skit och vägrar backa. Att de själva är de enda som förlorar på det tänker de inte på, eller också struntar de i det.
En sådan lögnare är Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski som i helgen avslöjades med att sprida fake ...

Terrorist studerar på Karlstads universitet - uthängd i informationskampanj

En man som har dömts för terrorbrott emot den danska tidningen Jyllandsposten studerar på Karlstads universitet. Personen ifråga hette tidigare Omar Aboelazm, men har efter ett långt fängelsestraff för brottet bytt namn.
Från universitetets sida verkar hans brott inte vara någonting att bry sig om, istället slår universitet ifrån sig med att "han är en student som alla andra" och att det inte finns någon anledning till att vara orolig.
Med andra ord så skulle inte univers...

Expressen fortsätter att gå med förlust - men struntar i att försöka förstå varför

Den demokratifientliga tidningen Expressen fortsätter att gå med förlust, höstens omfattande besparingar på 40-45 miljoner kronor räckte utan man tvingas nu genomföra ännu mer omfattande besparingar på 100 miljoner kronor.
Detta medför att ännu fler av tidningens personal får sparken.
Naturligtvis tycker ledande personer som den tillförordnade chefredaktören Klas ...

Nyckelord för Karpstryparn II

invandring |  vänsterextremism |  demokrati | 

Bloggar liknande Karpstryparn II


Tillbaka till kategorin politik

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.